DISCLAIMER

VĂ RUGĂM SĂ CITIȚI CU ATENTIE ACEST DECLARAȚIE DE RESPONSABILITATE ÎNAINTE DE A UTILIZA ACEST SITE

Informațiile furnizate de site-ul web („noi”, „noi” sau „nostru”) pe site-ul web („site-ul”) au doar scop informativ general. Toate informațiile de pe Site sunt furnizate cu bună-credință, totuși nu facem nicio declarație sau garanție de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, adecvarea, valabilitatea, fiabilitatea, disponibilitatea sau integralitatea oricărei informații de pe Site.

ÎN NICIO CIRCUMSTANȚĂ NU NU VA AVEM NICIO RESPONSABILITATE FAȚĂ DE DVS. PENTRU ORICE PIERDERE SAU DAUNE DE ORICE FEL SUPORTATE CA REZULTAT UTILIZĂRII SITE-ULUI SAU A ÎNCREDEREA ÎN ORICE INFORMAȚII FURNIZATE PE SITE. UTILIZAREA SITE-ULUI DE DVS. ȘI BAZAREA DVS. ÎN ORICE INFORMAȚIE DE PE SITE ESTE NUMAI PE PROPRIUL RISC.

Țineți inofensiv

Toate informațiile care pot fi găsite pe site-ul web sunt, fără excepție, doar pentru informații generale și în scopuri de divertisment. Informațiile de pe acest site web nu sunt destinate să constituie sfaturi profesionale pe care ar trebui să vă bazați. Vă sfătuim ca, înainte de a urma oricare dintre sfaturile noastre, fie că este vorba despre recomandări de hotel sau Airbnb sau ghiduri de drumeții, să obțineți sfaturi de specialitate sau profesionale. Toate opiniile și sfaturile furnizate pe site-ul web și prin conturile noastre de rețele sociale aferente (Facebook și Instagram) sunt propriile noastre gânduri și opinii. Deși depunem toate eforturile pentru a asigura acuratețea informațiilor de pe site, nu oferim nicio garanție, reprezentări sau garanții, indiferent dacă acestea sunt exprese sau implicite, că conținutul conținutului pe site este actualizat, exact sau complet. in orice fel.

Site-ul poate conține (sau puteți fi trimis prin intermediul Site-ului) link-uri către alte site-uri web sau conținut aparținând sau care provine de la terți sau link-uri către site-uri web și caracteristici din bannere sau alte reclame. Astfel de legături externe nu sunt investigate, monitorizate sau verificate de către noi pentru acuratețea, adecvarea, valabilitatea, fiabilitatea, disponibilitatea sau completitudinea.

NU GARANTĂM, GARANTĂM, NU GARANTĂM SAU NU ASUMĂM RESPONSABILITATEA PENTRU ACURATEȚIA SAU FIABILITATEA ORICE INFORMAȚII OFERITE DE SITE-URI WEB TERȚE LEGATE PRIN SITE SAU ORICE SITE WEB SAU FUNȚĂ LEGATĂ ÎN ORICE ALT ADVERTINER. NU VOM FI O PARTE A SAU NU RĂSPUNDEM ÎN NICIO MOD PENTRU MONITORIZAREA ORICE TRANZACȚIUNE ÎNTRE DVS. ȘI TERȚI FURNITORI DE PRODUSE SAU SERVICII.

Disclaimer profesional

Site-ul nu poate și nu conține sfaturi profesionale de călătorie. Informațiile de călătorie sunt furnizate doar în scopuri informative generale, de divertisment și educaționale și nu înlocuiesc sfatul profesional. În consecință, înainte de a lua orice acțiune bazată pe astfel de informații, vă încurajăm să vă consultați cu profesioniștii corespunzători. UTILIZAREA SAU BAZAREA ORICĂRII INFORMAȚII CONȚINUTE PE ACEST SITE ESTE NUMAI PE PROPRIUL RISC.

Disclaimer pentru afiliați

Site-ul poate conține link-uri către site-uri web afiliate și primim un comision de afiliat pentru orice achiziție făcută de dvs. pe site-ul web afiliat folosind astfel de link-uri. Afiliații noștri includ, dar nu se limitează la următoarele: Airbnb, Booking.com.