TERMENI ȘI CONDIȚII

Ultima actualizare: 02/02/2023

Introducere (VĂ RUGĂM SĂ CITIȚI CU ATENȚIE TERMENII NOȘTRI ÎNAINTE DE A UTILIZA ACEST SITE)

Bine ați venit pe site („Companie”, „noi”, „nostru”, „noi”)! Deoarece tocmai ați făcut clic pe Termenii și condițiile noastre, vă rugăm să întrerupeți, să luați o ceașcă de cafea și să citiți cu atenție paginile următoare. Îți va lua aproximativ 20 de minute.

Acești Termeni și condiții („Termeni”, „Termeni și condiții”) guvernează utilizarea de către dumneavoastră a paginilor noastre web aflate la operate de site-ul web.

Politica noastră de confidențialitate guvernează, de asemenea, utilizarea de către dvs. a Serviciului nostru și explică modul în care colectăm, protejăm și dezvăluim informațiile care rezultă din utilizarea de către dvs. a paginilor noastre web. Vă rugăm să citiți aici politica de confidențialitate

Acordul dvs. cu noi include acești Termeni și Politica noastră de confidențialitate („Acorduri”). Recunoașteți că ați citit și înțeles Acordurile și sunteți de acord să fiți legat de acestea.

Dacă nu sunteți de acord cu (sau nu puteți respecta) aceste Acorduri, atunci nu puteți utiliza acest site web. Acești Termeni se aplică tuturor vizitatorilor, utilizatorilor și altora care doresc să acceseze sau să utilizeze Serviciul.

Tot conținutul scris de pe acest site web a fost creat de site-ul web. Nu puteți utiliza, copia, reproduce sau tipări acest conținut în niciun fel, formă sau formă.

Imaginile folosite pe acest site sunt folosite cu bună credință. Majoritatea imaginilor găsite pe acest site web provin de la Ireland’s Content Pool, un serviciu oferit de Tourism Ireland și Failte Ireland. Alte imagini folosite au fost achiziționate prin Shutterstock.

Imaginile rămase fie sunt furnizate cu permisiunea fotografului în cauză, fie au fost create de site-ul web (acest lucru va fi menționat în legenda imaginii. Un număr mic de imagini de pe acest site web sunt utilizate cu o licență Creative Commons. Aceasta va să fie menționat în legenda imaginii.

Concursuri, loterie și promoții

Orice concursuri, tombole sau alte promoții (colectiv, „Promoții”) puse la dispoziție prin intermediul acestui site web pot fi guvernate de reguli care sunt separate de acești Termeni și condiții. Dacă participați la orice promoție, vă rugăm să consultați regulile aplicabile, precum și Politica noastră de confidențialitate. Dacă regulile pentru o Promoție intră în conflict cu acești Termeni și condiții, se vor aplica regulile promoției.

Țineți inofensiv

Toate informațiile care pot fi găsite pe site-ul web sunt, fără excepție, doar în scopuri de informare generală și de divertisment. Informațiile de pe acest site web nu sunt destinate să constituie sfaturi profesionale pe care ar trebui să vă bazați. Vă sfătuim ca, înainte de a urma oricare dintre sfaturile noastre, fie că este vorba despre recomandări de hotel sau Airbnb sau ghiduri de drumeții, să obțineți sfaturi de specialitate sau profesionale. Toate opiniile și sfaturile furnizate pe site-ul web și prin conturile noastre de rețele sociale aferente (Facebook și Instagram) sunt propriile noastre gânduri și opinii. Deși depunem toate eforturile pentru a asigura acuratețea informațiilor de pe site, nu oferim nicio garanție, declarații sau garanții, indiferent dacă acestea sunt exprese sau implicite, că conținutul conținutului site-ului este actualizat, exact sau complet. in orice fel.

Conţinut

Conținutul scris găsit pe acest site, cu excepția cazului în care se specifică altfel, este proprietatea site-ului. Nu aveți voie să distribuiți, modificați, transmiteți, reutilizați, descărcați, repostați, copiați sau utilizați conținutul menționat, în întregime sau parțial, în scopuri comerciale sau pentru câștig personal, fără permisiunea scrisă prealabilă expresă din partea noastră.

Utilizări interzise

Puteți utiliza acest site numai în scopuri legale și în conformitate cu Termenii. Sunteți de acord să nu utilizați Serviciul:

  • În orice mod care încalcă orice lege sau reglementare națională sau internațională aplicabilă.
  • Pentru a transmite sau a procura trimiterea oricărui material publicitar sau promoțional, inclusiv orice „poștă nedorită”, „scrisoare în lanț”, „spam” sau orice altă solicitare similară.
  • Pentru a uzurpa identitatea sau a încerca să uzurpare identitatea site-ului
  • În orice mod care încalcă drepturile altora, sau în orice fel este ilegal, amenințător, fraudulos sau dăunător, sau în legătură cu orice scop sau activitate ilegală, ilegală, frauduloasă sau dăunătoare.
  • Să se angajeze în orice alt comportament care restricționează sau inhibă utilizarea sau bucuria de către oricine a acestui site web sau care, după cum am stabilit de noi, poate dăuna sau jignește